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The effects of rare sugar D-allulose on the gelatinization and retrogradation properties of different plant starches
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/2002652
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/20026529bb726b6-ebc3-4c6d-b5de-3ccd0e75107e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
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公開日 | 2024-11-27 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | The effects of rare sugar D-allulose on the gelatinization and retrogradation properties of different plant starches | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||
資源タイプ | thesis | |||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||
その他のタイトル | 希少糖D-アルロースが各種植物澱粉の糊化および老化特性に及ぼす影響 | |||||||
言語 | ja | |||||||
著者 |
Kwakye Alexandra Obenewaa
× Kwakye Alexandra Obenewaa
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学位名 | ||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||
item_10006_degree_grantor_9 | ||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
学位授与機関識別子 | 16301 | |||||||
学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||||
学位授与年月日 | ||||||||
学位授与年月日 | 2024-09-17 | |||||||
dissertation_number | ||||||||
学位授与番号 | 甲農学第1168号 |