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Study on rheological properties and stability of oil-in-water emulsions containing native maltodextrin or esterified maltodextrin in aqueous phase
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/412
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/412563377da-95b3-447e-bb65-bd801e664ab8
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
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公開日 | 2013-10-21 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Study on rheological properties and stability of oil-in-water emulsions containing native maltodextrin or esterified maltodextrin in aqueous phase | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||
資源タイプ | thesis | |||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||
その他のタイトル | 水相にマルトデキストリンあるいはエステル化マルトデキストリンを含むO/Wエマルションのレオロジー的特性と安定性 | |||||||
言語 | ja | |||||||
著者 |
Sunsanee, Udomrati
× Sunsanee, Udomrati
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学位名 | ||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||
item_10006_degree_grantor_9 | ||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
学位授与機関識別子 | 16301 | |||||||
学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||||
学位授与年月日 | ||||||||
学位授与年月日 | 2013-09-18 | |||||||
dissertation_number | ||||||||
学位授与番号 | 甲農学第835号 |