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New food technology for the purification and utilization of anthocyanins by forming supramolecular complexes
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/418
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/41853ec1422-4573-4e64-b17c-b191314ba676
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
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公開日 | 2014-10-16 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | New food technology for the purification and utilization of anthocyanins by forming supramolecular complexes | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||||
資源タイプ | thesis | |||||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||||
その他のタイトル | 超分子複合体法によるアントシアニンの精製法の開発と利用 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
著者 |
浅田, 隆之
× 浅田, 隆之
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学位名 | ||||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||||
学位授与機関 | ||||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||||
学位授与機関識別子 | 16301 | |||||||||
学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||||||
学位授与年月日 | ||||||||||
学位授与年月日 | 2014-09-05 | |||||||||
学位授与番号 | ||||||||||
学位授与番号 | 甲農学第862号 |