WEKO3
インデックスリンク
アイテム
Physico-Chemical Properties of Soy Soluble Polysaccharide (SSPS) Oil-in-Water Emulsions : Effect of SSPS Type, Dispersed Phase Type and Addition of Stabilizing Polysaccharides
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/439
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/43938bb69e5-255a-4539-a36f-ef55ec6e3c4a
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
agrA896digest.pdf (240.9 kB)
|
|
|
agrA896result.pdf (136.0 kB)
|
|
|
agrA896outline.pdf (71.1 kB)
|
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2015-05-25 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Physico-Chemical Properties of Soy Soluble Polysaccharide (SSPS) Oil-in-Water Emulsions : Effect of SSPS Type, Dispersed Phase Type and Addition of Stabilizing Polysaccharides | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||
資源タイプ | thesis | |||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||
その他のタイトル | 大豆水溶性多糖類(SSPS)によるO/Wエマルションの物理化学的特性 : SSPSの種類、分散相の種類及び安定剤として添加したSSPS以外の多糖類の影響 | |||||||
言語 | ja | |||||||
著者 |
PETER, Chivero
× PETER, Chivero
|
|||||||
学位名 | ||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||
学位授与機関 | ||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
学位授与機関識別子 | 16301 | |||||||
学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||||
学位授与年月日 | ||||||||
学位授与年月日 | 2015-03-17 | |||||||
学位授与番号 | ||||||||
学位授与番号 | 甲農学第896号 |