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The in-depth study of aroma compounds formed during tobacco combustion via Maillard reaction and/or caramelization
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/466
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/46674feca3d-aa88-49e3-b18a-1673a8d1bc1b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
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公開日 | 2016-10-03 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | The in-depth study of aroma compounds formed during tobacco combustion via Maillard reaction and/or caramelization | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||||
資源タイプ | thesis | |||||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||||
その他のタイトル | シガレット燃焼過程でのメイラード反応およびカラメル化反応による加熱香気成分生成に関する研究 | |||||||||
言語 | ja | |||||||||
著者 |
三井, 一寿
× 三井, 一寿
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学位名 | ||||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||||
学位授与機関 | ||||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||||
学位授与機関識別子 | 16301 | |||||||||
学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||||||
学位授与年月日 | ||||||||||
学位授与年月日 | 2016-09-21 | |||||||||
学位授与番号 | ||||||||||
学位授与番号 | 甲農学第954号 |