WEKO3
インデックスリンク
アイテム
New processing technologies for the enhancement of antioxidant and antiallergic activities of Thai and Japanese sweet potatoes
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/824
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/824912762d6-30f7-4bb9-bd0c-58baa60c704f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
agrA1114outline.pdf (169.6 kB)
|
|
|
agrA1114result.pdf (192.4 kB)
|
|
|
agrA1114digest.pdf (215.2 kB)
|
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-07-18 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | New processing technologies for the enhancement of antioxidant and antiallergic activities of Thai and Japanese sweet potatoes | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||
資源タイプ | thesis | |||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||
その他のタイトル | タイ産及び日本産さつま芋の抗酸化活性並びに抗アレルギー活性の増加を促す新加工技術 | |||||||
言語 | ja | |||||||
著者 |
Naraporn, Phomkaivon
× Naraporn, Phomkaivon
|
|||||||
学位名 | ||||||||
学位名 | 博士(学術) | |||||||
学位授与機関 | ||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
学位授与機関識別子 | 16301 | |||||||
学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||||
学位授与年月日 | ||||||||
学位授与年月日 | 2022-03-14 | |||||||
学位授与番号 | ||||||||
学位授与番号 | 甲農学第1114号 |