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Effect of D-allulose on fermentation of bread dough, and physicochemical, and organoleptic properties of bread
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/862
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/862b0c4a4d0-4adb-48a1-a6ea-7383b0b4bc60
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||
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公開日 | 2023-07-18 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Effect of D-allulose on fermentation of bread dough, and physicochemical, and organoleptic properties of bread | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||
資源タイプ | thesis | |||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||
その他のタイトル | パン生地の発酵およびパンの物理化学的性質と官能特性に及ぼすD-アルロースの影響 | |||||
言語 | ja | |||||
著者 |
Saranta, Sawettanun
× Saranta, Sawettanun |
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学位名 | ||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||
item_10006_degree_grantor_9 | ||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||
学位授与機関識別子 | 16301 | |||||
学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||
学位授与年月日 | ||||||
学位授与年月日 | 2023-03-20 | |||||
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学位授与番号 | 甲農学第1132号 |