WEKO3
インデックスリンク
アイテム
Microencapsulation of Flavors in Saccharomyces cerevisiae by Spray Drying and Characterization of Their Release Behavior
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/604
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/604d66faa4a-8ccf-4f29-8ec9-be110a8f8063
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
agrA1024outline.pdf (133.8 kB)
|
|
|
agrA1024result.pdf (105.7 kB)
|
|
|
agrA1024digest.pdf (720.8 kB)
|
|
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-07-18 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Microencapsulation of Flavors in Saccharomyces cerevisiae by Spray Drying and Characterization of Their Release Behavior | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||
資源タイプ | thesis | |||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||
その他のタイトル | 噴霧乾燥法による酵母へのフレーバー包括粉末化と酵母粉末からのフレーバー徐放特性 | |||||||
言語 | ja | |||||||
著者 |
Afroza, Sultana
× Afroza, Sultana
|
|||||||
学位名 | ||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||
学位授与機関 | ||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
学位授与機関識別子 | 16301 | |||||||
学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||||
学位授与年月日 | ||||||||
学位授与年月日 | 2019-03-18 | |||||||
学位授与番号 | ||||||||
学位授与番号 | 甲農学第1024号 |