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アイテム
Microencapsulation of Flavors in Saccharomyces cerevisiae by Spray Drying and Characterization of Their Release Behavior
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/604
https://ehime-u.repo.nii.ac.jp/records/604d66faa4a-8ccf-4f29-8ec9-be110a8f8063
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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| Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
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| 公開日 | 2023-07-18 | |||||||
| タイトル | ||||||||
| タイトル | Microencapsulation of Flavors in Saccharomyces cerevisiae by Spray Drying and Characterization of Their Release Behavior | |||||||
| 言語 | en | |||||||
| 言語 | ||||||||
| 言語 | eng | |||||||
| 資源タイプ | ||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||
| 資源タイプ | thesis | |||||||
| その他(別言語等)のタイトル | ||||||||
| その他のタイトル | 噴霧乾燥法による酵母へのフレーバー包括粉末化と酵母粉末からのフレーバー徐放特性 | |||||||
| 言語 | ja | |||||||
| 著者 |
Afroza, Sultana
× Afroza, Sultana
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| 学位名 | ||||||||
| 学位名 | 博士(農学) | |||||||
| item_10006_degree_grantor_9 | ||||||||
| 学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
| 学位授与機関識別子 | 16301 | |||||||
| 学位授与機関名 | Ehime University (愛媛大学) | |||||||
| 学位授与年月日 | ||||||||
| 学位授与年月日 | 2019-03-18 | |||||||
| dissertation_number | ||||||||
| 学位授与番号 | 甲農博第1024号 | |||||||